ŚNIADANIA FIT

 ŚNIADANIA SMAKU ŻYCIA





Owsianka Provena "gluten free"
Banan
Orzechy włoskie
Żurawina
Owoce goji
Wafle ryżowe z masłem orzechowym Primavika
Kawa









Placuszki kukurydziano-ryżowe
(4 łyżki płatków ryżowych - zalać gorącą wodą i poczekać aż ją wchłoną - 4 łyżki mąki kukurydzianej, 1 jajko, szczypta sody i szczypta soli; Wszystko mieszamy a następnie łyżką nakładamy na rozgrzaną patelnię teflonową), Udekorować według smaku i uznania).


Koktajl (mleko sojowe, garść szpinaku, orzech włoski, młoda trawa pszeniczna 2 łyżeczki. Wszystko blendujemy).






Owsianka Provena "gluten free" z żurawiną, jagodami goji, borówkami oraz wiórkami kokosowymi

Chleb ryżowy z masłem orzechowym, bananem

Kawa Woseba Espresso Arabica






Kasza jaglana
Żurawina
Orzechy włoskie
Borówki amerykańskie
Migdały
Amarantus ekspandowany







Omlet FIT przepis




Owsianka Provena "gluten free"
Orzechy włoskie
Borówki amerykańskie
Jagodami goji
Amarantus
Wafle ryżowe z masełem orzechowym Primavika oraz masłem z gorzkiej czekolady Bio

Koktajl (namoczone w gorącej wodzie siemię lniane - ziarenka, mleko sojowe, białko waniliowe, czarny sezam). Wszystko zblendowane.







Omlet FIT przepis




















Kasza jaglana
Olej lniany
Truskawki
Porzeczkami
Jeżyny
Orzechy włoskie
Naturalny jogurt 3 łyżki










Płatki ryżowe na wodzie ze szczyptą soli morskiej
Owoce leśne 
Banan
Czarny sezam
Kawa













Kasza jaglana
Truskawki
Porzeczki czarne i czerwone
Maliny
Czarny sezam
Kawa














1 komentarz: